fbpx

 

Slide

PROGRAMARE SERVICE LEXUS

Cu o experienta de peste 20 de ani, Service Lexus Bucuresti Sud are toate atuurile care te vor convinge: profesionalism, eficienta si seriozitate. De-a lungul timpului, am investit resurse importante pentru dotarea cu cele mai performante echipamente de service si specializarea tehnicienilor. De asemenea am alocat resurse pentru si educarea personalului in vederea aplicarii standardelor de calitate Lexus. Rezultatul final este satisfactia clientilor, iar pentru asta vom depune toate eforturile si in continuare.

In Service Lexus Bucuresti Sud poti beneficia de toata gama de servicii post-vanzare Lexus, precum si de piese si accesorii originale Lexus, ce pot fi instalate de tehnicienii nostri experimentati. In plus, programarea in service se face rapid si facil, online, folosind formularul disponibil mai jos.

Programare online la service

DATE DE CONTACT

Program Service:

Luni – Vineri: 08:30 – 17:00

Adresa noastra:

Splaiul Unirii 281-283, Bucuresti 030138

PROGRAMARE SERVICE

AVETI NEVOIE DE SERVICE PENTRU MASINA DUMNEAVOASTRA LEXUS? COMPLETATI FORMULARUL DE MAI JOS CU CAT MAI MULTE DETALII SI VA VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP.


  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Service Lexus Bucuresti Sud in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Service Lexus Bucuresti Sud si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Service Lexus Bucuresti Sud (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@bucurestisud.lexus.ro sau telefonic la numarul 021 346 4991. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Service Lexus Bucuresti Sud inseamna TOYO MOTOR CENTER SRL.


  Inregistreaza-ti acordul GDPR aici. Retrage acordul GDPR aici

   Ajutati-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautati?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?