fbpx

 

Slide

CONSTATARI DAUNE

Uita de daune!

La Service Lexus Bucuresti Sud, va ajutam sa solutionati rapid si facil avariile suferite de masina dumneavoastra Lexus. La noi, puteti beneficia de consultanta de la deschiderea dosarului de dauna pana la reparatia finala a masinii, pentru o multime de asiguratori. Ca totul sa fie si mai simplu, dati click pe buton si programati-va online sau apelati numarul de contact de mai jos.
PROGRAMEAZA CONSTATAREA ONLINE
0729 887 594

Colaboram cu marii asiguratori pentru decontarea directa si integrala a reparatiilor masinii tale.

Completati formularul de mai jos cu datele dumneavoastra si un reprezentant Service Lexus Bucuresti Sud va va contacta pentru a confirma toate detaliile solicitarii dumneavoastra!


  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Service Lexus Bucuresti Sud in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Service Lexus Bucuresti Sud si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Service Lexus Bucuresti Sud (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@bucurestisud.lexus.ro sau telefonic la numarul 021 346 4991. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Service Lexus Bucuresti Sud inseamna TOYO MOTOR CENTER SRL.


  Inregistreaza-ti acordul GDPR aici. Retrage acordul GDPR aici

   Ajutati-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautati?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?