fbpx

 

Slide

OFERTA PRIMA REVIZIE

Alegeti Service Lexus Bucuresti Sud pentru prima revizie

Discount 20% la piesele aferente reviziei

Manopera gratuita la prima revizie

Preluare-predarea masinii gratuita

Va asteptam cu masina dumneavoastra Lexus la Service Lexus Bucuresti Sud pentru prima revizie (15.000 km sau 1 an, in functie de primul termen atins) pentru a beneficia de manopera gratuita si 20% discount pentru piese originale Lexus aferente reviziei. In plus, daca locuiti in Bucuresti sau Ilfov, beneficiati de serviciul de preluare-predare a masinii, de la domiciliu, fara costuri.

*Oferta valabila pana pe 30 iunie 2024

Completati formularul de mai jos cu datele dumneavoastra si un reprezentant Service Lexus Bucuresti Sud va va contacta pentru a confirma toate detaliile solicitarii dumneavoastra!


  Obligatoriu:

  Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Service Lexus Bucuresti Sud in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Service Lexus Bucuresti Sud si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Service Lexus Bucuresti Sud (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@bucurestisud.lexus.ro sau telefonic la numarul 021 346 4991. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor. Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale. Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil. Service Lexus Bucuresti Sud inseamna TOYO MOTOR CENTER SRL.


  Inregistreaza-ti acordul GDPR aici. Retrage acordul GDPR aici

   Ajutati-ne sa ne imbunatatim site-ul
   Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautati?
   Cum putem imbunatati aceasta pagina?